vineri, 11 ianuarie 2013

Töpfer - O alegere naturala

Laptele matern este cel mai indicat şi valoros pentru bebeluşul tău! Este indicat să alăptezi exclusiv (fără apă, ceai) bebeluşul până la 6 luni, apoi până la 2 ani. Laptele matern oferă toţi nutrienţii unei creşteri sănătoase (are cantităţi echilibrate de grăsimi, carbohidraţi, proteine, hormoni de creştere), îl protejează de infecţiile microbiene sau virale, îi pregăteşte terenul unui sistem imunitar puternic.

Dar ce faci când natura te privează de acest proces al alăptării, dintr-un motiv sau altul?


Laptele Töpfer Lactana Pre este o formula de lapte organic, de la nastere, ideal ca formula de completare ce contine ca unic carbohidrat lactoza.
                                     Lapte Topfer Lactana Pre
Laptele Töpfer Lactana Kinder  este o formula de lapte organicde continuare ideal in faza de crestere.
                                 
                                     Lapte Topfer Lactana 12+
Laptele Töpfer Lactana HA1 reprezintă hrana ideală pentru bebelușii cu risc alergic ridicat, chiar din prima zi de viață, ca hrană unică, atunci când nu sunt alaptați sau ca o completare la laptele matern sau după fiecare masă (hrană hipoalergenică).
                                 Lapte Topfer Lactana HA1

Apelezi la o formulă de lapte special creată pentru sugari - cu prebiotice pentru o floră sănătoasă, fier pentru prevenirea anemiei, calciu pentru dezvoltarea oaselor, dinţilor, vitamine şi iod, pentru buna funcţionare a tiroidei.

Bebeluşul tău are nevoie de un lapte hrănitor, săţios şi adaptat vârstei, pentru a se dezvolta armonios. Alege ce i se potriveşte cel mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu